EGOI 2021

Drukkoljunk együtt a Európai Lány Informatikai Diákolimpia 2021 (EGOI) magyar csapatának

EGOI logo.jpg

Az EGOI 2021-ről dióhéjban

Az EGOI 2021 az első európai programozási verseny középiskolás lányok számára. Támogatja a fiatal tudósokat, és támogatja az európai országok közötti társadalmi és kulturális együttműködést. Magyarországot 4 lány képviseli.

Agenda

A versenyzőknek tartalmas hetük lesz, a szakmai feladatokat online közösségi programok is színesítik. A záróünnepségre június 19-én, szombaton kerül sor.

Working on Laptop

Elkezdődött a verseny

Az ünnepélyes megnyitóra hétfőn, június 14-én 10.00 órakor kerül sor, amit délután gyakorlónap követ. 

Válogatóverseny eredményei

versenyt idén rendezik meg első ízben, Svájcban, de sajnos csak az online térben. Április 30-án tartották a válogatóversenyt, két 3-órás fordulóban, fordulónként 3 feladattal. Magyarországot négy diáklány képviseli.

A galéria folyamatosan frissül

A verseny aronyfokozatú támogatójaként

Arra bíztatunk minden informatikában tehetséges lányt, hogy bátran merje kibontakoztatni tudását az informatikai és technológiai területek iránt. Mi a Provice-nál kiemelkedően fontosnak tartjuk, hogy támogassuk a felnövekvő generáció fiatal informatikai tehetségeit, hiszen a jövő technológiái és forradalmi megoldásai ezen generáció kreativitásán és készségén alapulnak.

Az EGOI egy hiánypótló verseny, ahol végre lányok is megmutathatják tudásukat, hiszen ők is egyre intenzívebben vannak jelen a többnyire férfiak által uralt szakterületen. Szeretnénk, ha minél több lány érezné, hogy igenis „menő” nőként az informatikával foglalkozni.

logók-co-branded.png