top of page
  • andreaveress

Segíts te is!

Updated: Jun 24, 2021

Hiszünk az összefogás erejében, és hogy mindenki a lehetőségeihez mérten tegyen valamit, amivel könnyebbé teheti a járvány okozta nehézségek elviselését.


A jelenlegi helyzetben mi is próbálunk segíteni és titeket is erre bátorítunk! Mivel cégünk az IT szektorban tevékenykedik és maximális hívei vagyunk a digitalizációnak, igy nem is volt kérdés számunkra, hogy hogyan is segíthetnénk.

A Provice és a Telvice Kft. közösen 1 millió forint értékben tableteket adományozott a IX. kerületi Molnár Ferenc Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskolának, amelyeket az iskola hátrányos helyzetben lévő diákjai kapnak meg, hogy be tudjanak kapcsolódni a távoktatás folyamatába. Mitől lesz digitális az oktatás? - interjúnk Török Alfréddal, az Budapest IX. Kerület Molnár Ferenc Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola igazgatójával, itt érhető el.


Az akció nem valósulhatott volna meg a Digitális Esélyegyenlőség Alapítvány nélkül, hiszen az eszközök az ő közreműködésükkel jutottak el az iskolákhoz. További információ az alapítványról: www.deaweb.hu


Kérlek, ha módotokban áll, ti is segítsetek, úgy ahogy az legközelebb áll hozzátok, hogy minél könnyebben átvészeljük ezt az időszakot!


72 views
bottom of page