top of page
  • NelliKertesz

Jelentés egy szigorúan titkos találkozóról






Hogyan lehet eljutni a RUM-tól a GIN-ig? Mi köze a tengeralattjárónak a vállalatod sikeres digitalizációjához?


Ezekről a fontos kérdésekről beszélgettünk vendégeinkkel a titkos, spaekeasy bárban rendezett találkozónkon.


Ha nem tudtál részt venni különleges eseményünkön, beszámolónk segítségével most te is részese lehetsz az élményeknek, és megtudhatod, milyen értékes információkat osztottunk meg egymással ginkóstolgatás közben.


Valahol, egy eldugott, belvárosi, szűk utcácska mélyén…


Egy titkos jelszó megadásával vendégeink a 30-as évek Amerikájába léphettek be, ahol különleges ginek és csábító sonkatálak gondoskodtak a kellemes hangulatról. Mi másra lenne még szükség az oldott beszélgetéshez, méghozzá olyan üzleti témákról, amik nap mint nap foglalkoztatnak minket?


Most akkor RUM vagy GIN?


Ahogy, Amit Chiba, a dél-afrikai Nedbank Multi-Platform Specialist-je elmesélte, a kettő együtt az igazi!


A Nedbanknál a Dynatrace által biztosított ügyfélélmény elemzéssel minden egyes user journey-re 360 fokban látnak rá. A Real User Monitoring (RUM) lehetővé teszi, hogy begyűjthessék a felhasználói insight-okat. Ahogy ő mondja: “Real User Monitoring allows you to Grasp Insights Nimbly (GIN)”.


És ha ő mondja, akkor biztos, hogy van benne valami. A szakember bankja ugyanis évtizedek óta élen jár a digitalizációban, számos rangos elismerést szereztek innovációs téren. Elsőként implementálták a mobilbankolást, és szintén világelsők voltak az Open Banking API implementálásában.


A banknál 2017 óta a Dynatrace segítségével folyik a digitális átalakulás: ennek köszönhetően többek között megszűnt az adatsilósodás, átláthatóvá vált a teljes informatikai infrastruktúra.


Dynatrace - egy megoldás számos problémára


Amit Chiba prezentációjában részletezte azt is, hogy milyen előnyei vannak a Dynatrace-féle alkalmazás-teljesítményfigyelésnek, és hogyan javíthatunk a digitális online értékesítésen. Megosztotta a tapasztalatait arról is, hogy milyen változtatásokkal javíthatjuk az oldalletöltéseket és csökkenthetjük a felhasználói frusztrációt.


Kertész Nelli (Head of Digital Experience, PROVICE Informatika) pedig arról beszélt, hogy a napjainkban egyre nagyobb hangsúlyt kapó költség- és erőforráscsökkentési igényeket hogyan támogatja a Dynatrace. Hogyan lehet a Dynatrace segítségével többet, kevesebből kihozni, úgy hogy mindeközben nő a konverzió és megelőzhetőek a leállások is.


A „Gin és Digital Experience” est hátralévő részében már az exkluzív gineké, a kézműves tonikoké és a különleges sonkáké volt a főszerep.


Ha neked is fontos az ügyfélélmény megértése és folyamatos javítása, ha szeretnéd fokozni az üzleti eredményességeteket, várunk szeretettel további programjainkon, ahol a szakmai információk mellett kellemes élményekkel is gazdagodhatsz!





73 views
bottom of page