top of page
  • andreaveress

A kávé mindent megold – amit nem, arra itt a Dynatrace!

„Nincs a világon olyan probléma, amit ne oldana meg egy csésze kávé!”

Beck Tamás, Petri-díjas költő


 

Mi, az IT-szektorban nagyon is jól ismerjük a kávé fekete mágiájába vetett hitet… Hányszor sóhajtunk fel a válságstábüléseken vagy a napindító meetingeken, hogy „na jó, ehhez kell egy kávé!”… És mindig ott a remény, hogy a fűszeres illatfelhő és a varázsital majd elűzi a gondokat, megoldja a megoldhatatlannak tűnő bugokat, kiutat mutat a káoszból. Ezért is szeretjük a kávét.

 

Mágia helyett: Dynatrace

 

De mégis, mennyivel kellemesebb úgy kortyolgatni a forró feketét, hogy nyugodtan hátradőlhetünk, mert mágiára semmi szükség: ugyanis a Dynatrace 0-24-ben őrködik az alkalmazások megfelelő működése felett.

 

DynaTaste Barista

 

A Provice legutóbbi rendezvényén olyan vezetőket láttunk vendégül, akik ilyen önfeledten szeretnék élvezni a kávézás élményét, ezért eljöttek, hogy megtudhassák, hogyan támogathatja munkájuk eredményességét a piac- és technológiavezető Dynatrace.

 

Egy hangulatos belvárosi kávézóban, az Arch&Beans Kávéművekben találkoztunk, ahol vendégeink a bűvöskezű baristáknak köszönhetően végigkóstolhatták a hely legfinomabb specialty kávéit az espressótól a lattén keresztül a cappuccinóig. A klasszikusabb ízvilág kedvelői a medium pörkülésű dél-amerikai blend csokis-kakaós, enyhe barackos jegyekkel gazdagított aromáit élvezhették. Az ínyencebbek pedig világosabb pörkölésű, gyümölcsösebb, izgalmasabb szemekből készült italt kortyolhattak a gazdag szendvicskínálat mellé. Sőt, azt is láthattuk, hogy a pörkölőkben hogyan kapnak arany- vagy épp mélybarna színt a nagy gonddal válogatott különleges kávészemek.

 

Persze, kávézás közben azért szakmáztunk is

 

A „fekete mágia” után a résztvevők bepillantást nyerhettek az üzleti sikerek titkaiba is. Veréb Elemér, a Provice ügyvezető igazgatója és Koródi Bálint, a Telvice tulajdonos-vezérigazgatója megnyitó beszédével indult a szakmai program.

 

Ezt követően Veréb Elemér előadása következett, amelyből a jelenlévők megtudhatták, hogy milyen előnyei vannak a Dynatrace-féle alkalmazás-teljesítményfigyelésnek, és hogyan javíthatunk a digitális online értékesítésen. Az obszervabilitás esetpéldák segítségével felhívta a figyelmet az olyan részletekre is, hogyan nyújthatunk páratlan digitális élményt, vagy mi a titkuk a hibátlan és biztonságos digitális interakcióknak.

 



Coffee talk, ahol a tapasztalat gazdát cserélt

Ezt követően Darabos Tamás egy kellemes, oldott hangulatú „coffee talk” keretében két szakértőt kérdezett a Dynatrace-ről szerzett tapasztalatokról. Mizsei János korábbi banki tapasztalatait, míg Tóth Ádám a telekommunikációs szektorban szerzett észrevételeit osztotta meg a Dynatrace-ről.

A délelőttöt Timaffy Balázs kollégánk izgalmas demója zárta, melynek során a résztvevők élőben pillanthattak be a Dynatrace működésébe.


A program végén megleptük vendégeinket egy csomag Arch&Beans brazil kávéval és egy Dynatrace espresso bögrével, hogy otthon vagy az irodájukban is élvezhessék az önfeledt kávézás élményét – remélhetőleg már a Dynatrace nyújtotta nyugalom közepette.

 

Jobban megismernéd a Dynatrace előnyeit?

Ha te is szeretnéd növelni az üzleti eredményességeteket, és a hibafeltárások okozta stresszt szívesen cserélnéd nyugodt munkára, várunk szeretettel további programjainkon, ahol a szakmai információk mellett kellemes élményekkel is gazdagodhatsz!

 

49 views
bottom of page