top of page
Gin and Tonic

2022. április 27.

(szerda) 18:00

DynaTaste 

Exkluzív online esemény prémium gin kóstolóval egybekötve

EXKLUZÍV ONLINE ESEMÉNY

KIZÁRÓLAG MEGHÍVÁSOS ALAPON

90 PERC SZAKMAI PROGRAM 

  • Dynatrace software intelligence platformról -szakértőink prezentáció

60 PERC GIN KÓSTOLÓ 

  • Gondosan válogatott prémium ginek és kézműves tonikok házhoz szállítva

 

LIMITÁLT RÉSZTVEVŐSZÁM

Bar Interior

DÁTUM: 2022.  ÁPRILIS 27. (szerda) 18:00 ÓRA

Előadó
Előadás címe
Időtartam

PROGRAM

A Dynatrace egy diszruptív software intelligence platform. A korábbi alkalmazás monitoring mellett számos olyan új modult tartalmaz, amellyel eredményesebbé és hatékonyabbá tehető az informatikai (és mellette az üzleti) területek munkája. A program első órájában szakmai előadásokkal várunk, a második órában pedig egy kötetlenebb gin kóstoló van terítéken. A prémium ginekből és kézműves tonikokból álló csomagot  egyenesen hozzád szállítjuk.

1669-blog-header-webinar-marketing.png
Veréb_Elemér_-_grey_-_Provice_340PS2we

ELŐADÓNK

VERÉB ELEMÉR

Elemér a PROVICE Informatika vezetője, a Dynatrace képviselője a régióban. Magyarország mellett a román és a bolgár piaci tevékenységért is felel. Informatikai és gazdasági diplomájának megszerzése után 20 évig stratégia- és projektmenedzsmenttel, valamint IT tanácsadással foglalkozott. A Dynatrace 2011-es regionális megjelenése óta irányítja a márka felépítését, piaci elterjesztését.

ELŐADÓNK

SZAJKÓ GYÖRGY

A Telvice Kft. ügyvezetője és a csapat egyik irányítója hosszú évek óta. Villamosmérnökbe oltott IT szakember, aki már akkor informatikával foglalkozott, amikor még az APM fogalma nem is létezett, több magyar nagyvállalatnál töltött be vezető pozíciót. Egy irodalomkedvelő műszaki ember, aki rajong a pingpongért. Egyetért azzal, hogy: „a jövő azoké, akik látják a lehetőségeket, mielőtt azok nyilvánvalóvá válnak". (John Sculley)

Szajkó György 078 feher_web.jpg
Giuseppe Nardiello_VP Product Management and Business Development.png

ELŐADÓNK

GIUSEPPE NARDIELLO

Giuseppe, az Akamas VP Product Mgmt & Business Development menedzsere informatikai és alkalmazott matematikából szerzett PhD fokozattal, valamint 20 év tapasztalattal rendelkezik. Komoly eredményeket ért el technikai, valamint termék menedzsment területen, és üzletfejlesztésben is. A BMC kapacitás optimalizálás termékmenedzsereként ő vezeti a go-to-market csapatot és világméretű sikert értek el a piacvezető megoldással. Giuseppe szenvedélyesen törekszik az innovatív megoldások piaca vitelére.

ELŐADÓNK

RAUSCH MÁRK

Márk mérnök informatikus Bsc végzettségét bioinformatika szakon, MSc végzettségét pedig nanotechnológia szakon szerezte meg. Kezdetben a General Electric Healthcare-nél automata tesztrendszerekkel foglalkozott, később az Xapt kft-nél Microsoft Dynamic Ax fejlesztőként dolgozott, majd az Ericssonnál platformfejlesztési feladatai voltak. APM és tesztautomatizálási rendszermérnökként immár több, mint 6 éve erősíti a Telvice csapatát.

Márk hivatalos Dynatrace Certified Professional, és fontos szerepet vállal az ügyfelek digitális teljesítményének fejlesztésében.  

Rausch Márk_cropped.png
Hőgye Attila.jpg

ELŐADÓNK

HŐGYE ATTILA

Attila APM és tesztautomatizálási rendszermérnök a Telvice Kft-nél. Kezdetben PHP és Delphi fejlesztőként, rendszergazdaként, majd 6 évig .Net fejlesztőként nagyvállalati környezetben dolgozott.

2013-ban csatlakozott a Telvice csapatához, ahol már 7 éve foglalkozik APM-mel, Dynatrace-szel és a

hozzá kapcsolódó fejlesztésekkel. Hivatalos Dynatrace Certified Professional, aki nap mint nap

támogatja széles körű tapasztalataival a nagyvállalati ügyfeleket. 

GIN SZAKÉRTŐNK

MORAFCSIK PÉTER

Péter a ginshop és a Gin Tonik Akadémia tulajdonosa és aktív résztvevője. Mindezek mellett  saját speak easy gin bárjában heti rendszerességgel ginkóstolókat és előadásokat is tart. 2021 ben egy saját fejlesztésű organikus london dry gint is a piacra dobott melynek sikerén felbuzdulva idén egy epres, rebarbarás pink gint is kifejlesztett. Elhivatott a hazai italkultúra fejlesztéséért és kézműves tonikok népszerűsítése miatt.

Morafcsik-Péter-600x600.jpg

A GIN-EK

CSAK A KÓSTOLÓN FEDIK FEL A KILÉTÜKET, DE ÍME EGY KIS ÍZELÍTŐ A SORRÓL

grey_ginbottle_1.jpg

Budapest inspirálta és a kifinomult ízek jellemzik ezt a különleges italt.

grey_ginbottle_2.jpg

A nagy úttörő, sokat köszönhetünk neki a mai újkori ginkultúra kialakulásában.

grey_ginbottle_3.jpg

Bátor és különc nem riad vissza a meghökkentő ízektől sem barátja a citrus és karakteres íze miatt a nagy kedvenc.

Szeretettel várunk, nem kell mást tenned, mint kitöltened a regisztrációs űrlapot

Bármilyen kérdés esetén keresd Andreát: 

Veress Andrea

+36301377987

Cocktail Final Touch
Lemon Cocktail
Cocktail

KÖZREMŰKÖDŐK

Dynatrace_Logo_RGB-HTML_Horizontal_Gray.
provice-logo-rgb.png
TELVICE_logo_color_mottonelkul-01.png
bottom of page