top of page
wine pouring into glass

2021.március 10.

(szerda) 18:00

DynaTaste -

Ízelítő Dynatrace-ből és borokból

Exkluzív online esemény borkóstolóval egybekötve

EXKLUZÍV ONLINE ESEMÉNY

KIZÁRÓLAG MEGHÍVÁSOS ALAPON

60 PERC SZAKMAI PROGRAM 

  • 1 ANGOL NYELVŰ ELŐADÁS

  • 1 MAGYAR NYELVŰ ELŐADÁS + ÉLŐ DEMO

 

60 PERC BORKÓSTOLÓ

(GONDOSAN VÁLOGATOTT BOROK,

HÁZHOZ SZÁLLÍTVA)

 

LIMITÁLT RÉSZTVEVŐSZÁM

Grapes

DÁTUM: 2021. MÁRCIUS 10. (SZERDA) 18:00 ÓRA

PROGRAM

A technológia-vezető Dynatrace Software Intelligence Platform köré szervezzük az estét. Bemutatjuk hogyan vált a digitális transzformáció központi elemmé a nagyvállalatok életében. 

Élő demóval is szolgálunk, és hogy ne legyen túl száraz a program, zárásként egy kellemes borsorral készülünk. A borcsomagot egyenesen az ajtóig szállítjuk, így lesz az élmény közös, mégha virtuális is. 

Veréb_Elemér_-_grey_-_Provice_340PS2we

ELŐADÓNK

VERÉB ELEMÉR

Elemér a PROVICE Informatika vezetője, a Dynatrace képviselője a régióban. Magyarország mellett a román és a bolgár piaci tevékenységért is felel. Informatikai és gazdasági diplomájának megszerzése után 20 évig stratégia- és projektmenedzsmenttel, valamint IT tanácsadással foglalkozott. A Dynatrace 2011-es regionális megjelenése óta irányítja a márka felépítését, piaci elterjesztését.

ELŐADÓNK

SZAJKÓ GYÖRGY

A Telvice Kft. ügyvezetője és a csapat egyik irányítója hosszú évek óta. Villamosmérnökbe oltott IT szakember, aki már akkor informatikával foglalkozott, amikor még az APM fogalma nem is létezett, több magyar nagyvállalatnál töltött be vezető pozíciót. Egy irodalomkedvelő műszaki ember, aki rajong a pingpongért. Egyetért azzal, hogy: „a jövő azoké, akik látják a lehetőségeket, mielőtt azok nyilvánvalóvá válnak". (John Sculley)

Szajkó György 078 feher_web.jpg
IMG_7358_edited.jpg

ELŐADÓNK

PEDRO JACINTO

Pedro Jacinto, a Dynatrace régiós sales engineer managere már több, mint 20 éve erősíti a Dynatrace csapatát. Sosem érezte, hogy unalmas lenne, hiszen a cég állandó gyors ütemű fejlődése és az innováció mértéke biztosítja számára a folyamatos új kihívásokat.

ELŐADÓNK

CLÁUDIO PORTO

Cláudio a Dynatrace regionális igazgatójaként felelős a teljes dél- és kelet-európai régióért, valamint Izraelért és Afrikáért. Korábban elektronikai mérnökként az automatizáció és a robotika terén kamatoztatta a tudását. Ezt a szakértelemet és a több, mint 20 éves IT tapasztalatát állítja a technológiai vezető Dynatrace AI-alapú szoftver-intelligencia platform szolgálatába. Cláudió hisz benne, hogy a Dynatrace automatizációja által egyszerűbbé, könnyebbé és jobbá válhat az életünk.

Az előadások innen tölthetőek le:

Az eseményről készült rövid videó:

image0.jpeg

BORSZAKÉRTŐNK

HERCZEG ÁGNES

Herczeg Ágnes borszakértő a Lidl stratégiai tanácsadója és márkanagykövete.

A WSET és IWSC Future 50 díjának egyetlen közép-európai nyertese, a londoni Wine and Spirit Education Trust diplomása, nemzetközi borakadémikus, akit 2015-ben az Év női vállalkozójának választottak.

A Budapesti Metropolitan Egyetem Magisztrátusának tagja és oktatója. Számos hazai borászat és borvidék tanácsadója, rendszeresen bírálója nemzetközi borversenyeknek.

Szeretettel várunk, nem kell mást tenned, mint kitöltened a regisztrációs űrlapot

Bármilyen kérdés esetén keresd Andreát: 

Veress Andrea

+36301377987

Glass of Red Wine

A BOROK

EZEKET A GONDOSAN VÁLOGATOTT BOROKAT KÓSTOLTUK

pannonhalmi.png
Pannonhalmi Apátsági Pincészet St Martinus 2020

A Pannonhalmi Főapátság pincészetének újbora az előző évjáratok jól bevált receptjét követi. Az erjedéssel kerekre szelídült savak örökítik ízben a főleg zöldalmára, nyári körtére jellemző jegyeket, amit őszibarack és banán tónusai gazdagítanak.

akutyafajat.png
St Andrea Akutyafáját 2019

Könnyedebb, bisztrós bikavér Lőrincz Gyuri pincéjéből, kékfrankos alappal, 1 év érleléssel 5 hl-es hordókban és 30 hl-es fakádban. Finoman dzsúzos, fiatalabb tónusokkal, kifejezett gyümölcsös karakterrel, puha, jó szerkezetű savakkal.

etyeki.png
Etyeki Kúria Chardonnay 2018

Telt ízek mellett, a fajta tipikus jegyeivel, a borvidékre jellemző gazdag savszerkezettel. Illatban citromhéj, toast, háttérben vajas keksz édeskés illatával, kortyban telt ízek mellett a meszes talajról érkező, élénk savszerkezettel.

Syrah.png
Takler Syrah 2019

Fűszeres, meleg, vastag syrah a Decsi-hegyi pince 225 és 500 literes hordóiból. Bors, szegfűszeg, meggy, szilva és szilvalekvár.

Mély vörösbor, hosszú lecsengés, behízelgő, kedvesen lágy korty, ahogyan ifjabb Takler Ferenc elképzeli a szekszárdi löszről és agyagról ezt a különleges fajtát.

konyari_rose.png
Konyári Rosé
2020

A pince klasszikus rozéja a Kishegyről, főként löszös talajról, francia klónokról. A bordói fajtákat kékfrankos egészíti ki, a rövid áztatás után hűtve erjedt tartályban, röviden érett finomseprőn. Ahogy a pince borai általában, a rozé is kristálytiszta, kifejező, jó ízű. Szamócás, ribizlis, finom savval, hosszú ízzel.

KissGabor.png
Kiss Gábor Cabernet Franc 2018
 

Kiss Gábor ikon-bora, a Code kistestvére azonos alapanyagból, azonos gondossággal, rövidebb francia hordós érleléssel elkészítve, a kisharásnyi Gesztenyés-dűlőből. Mély bíbor szín, kerek, zamatos, hosszú korty, fűszerpaprika és szeder.

Wine Bottle Selection
best-virtual-wine-tasting.jpg
Wine Barrels

KÖZREMŰKÖDŐK

Dynatrace_Logo_RGB-HTML_Horizontal_Gray.
provice-logo-rgb.png
Telvice_rgb_300dpi.jpg
bottom of page