top of page
wine pouring into glass

2021.április 21.

(szerda) 18:00

DynaTaste -

Ízelítő Dynatrace-ből és borokból

Exkluzív online esemény borkóstolóval egybekötve

EXKLUZÍV ONLINE ESEMÉNY

KIZÁRÓLAG MEGHÍVÁSOS ALAPON

60 PERC SZAKMAI PROGRAM 

  • Andreas Grabner - ”How to successfully scale DevOps” (angol nyelvű előadás)

  • Melegh Csanád - „Dynatrace gyakorlati alkalmazása a CD/CI területén” (magyar nyelvű előadás)

 

60 PERC BORKÓSTOLÓ 

(GONDOSAN VÁLOGATOTT BOROK, ÉS HIDEGTÁL VÁLOGATÁS

HÁZHOZ SZÁLLÍTVA)

 

LIMITÁLT RÉSZTVEVŐSZÁM

Grapes

DÁTUM: 2021. ÁPRILIS 21. (SZERDA) 18:00 ÓRA

PROGRAM

A Dynatrace egy diszruptív software intelligence platform. A korábbi alkalmazás monitoring mellett számos olyan új modult tartalmaz, amellyel eredményesebbé és hatékonyabbá tehető az informatikai (és mellette az üzleti) területek munkája. A program első órájában szakmai előadásokkal várunk, a második órában pedig egy kötetlenebb borkóstoló van terítéken hidegtállal egybekötve. A borcsomagot és a hidegtálat egyenesen hozzád szállítjuk.

ag_headshot_1000x1000.jpg

ELŐADÓNK

ANDREAS GRABNER

Andreas a Dyantrace DevOps aktivistája már több, mint 20 éves szoftverfejlesztői, tesztelői és architect tapasztalattal rendelkezik, valamint a magas teljesítményű cloud-scale applikációk szakértője. A DevOPs közösség aktív tagja, gyakori előadó neves technológiai konferenciákon és rendszeresen publikál cikkeket a Dynatrace blog-ján. Twitteren is aktív: @grabnerandi

ELŐADÓNK

MELEGH CSANÁD

Csanád több mint 25 éve dolgozik a Pénzügyi Informatikai szektorban. Alkalmazás üzemeltetés és teljesítmény optimalizáslási, valamint Üzmeltetési vezetői területeken szerzett tapasztalatot. Sikerrel vezetett több rendelkezésre állás és teljesítmény javító projektet. Ez idő alatt rengeteg technológia és a módszertani változást hajtott végre. Jelenleg vezető Monitoring és Automatizálási szakértő a Raiffeisen Informatik Ausztriánál.

MeleghCsanad.jpg
Veréb_Elemér_-_grey_-_Provice_340PS2we

ELŐADÓNK

VERÉB ELEMÉR

Elemér a PROVICE Informatika vezetője, a Dynatrace képviselője a régióban. Magyarország mellett a román és a bolgár piaci tevékenységért is felel. Informatikai és gazdasági diplomájának megszerzése után 20 évig stratégia- és projektmenedzsmenttel, valamint IT tanácsadással foglalkozott. A Dynatrace 2011-es regionális megjelenése óta irányítja a márka felépítését, piaci elterjesztését.

ELŐADÓNK

SZAJKÓ GYÖRGY

A Telvice Kft. ügyvezetője és a csapat egyik irányítója hosszú évek óta. Villamosmérnökbe oltott IT szakember, aki már akkor informatikával foglalkozott, amikor még az APM fogalma nem is létezett, több magyar nagyvállalatnál töltött be vezető pozíciót. Egy irodalomkedvelő műszaki ember, aki rajong a pingpongért. Egyetért azzal, hogy: „a jövő azoké, akik látják a lehetőségeket, mielőtt azok nyilvánvalóvá válnak". (John Sculley)

Szajkó György 078 feher_web.jpg
Bakai B. méretezett.jpg

ELŐADÓNK

BAKAI BALÁZS

Balázs mérnök informatikus, blogger, a Java közösség aktív tagja. Kezdetben JBoss ill. WebSphere környezetben végzett Java Enterprise fejlesztési és üzemeltetési feladatokat, majd kód minőségbiztosítással és performancia optimalizlással foglalkozott. Jelenleg a Dynatrace szakértői feladatai mellett, CI/CD alapú DevOps környezetek kialakításával és optimalizálásával egyre több vállalatnál vezet be fejlesztési- és üzemeltetés támogató rendszereket. Kedvenc témaköre a microservice alapú technológiák alkalmazása a fejlesztés és üzemeltetés terén. ​

Az előadások innen tölthetőek le:

image0.jpeg

BORSZAKÉRTŐNK

HERCZEG ÁGNES

Herczeg Ágnes borszakértő a Lidl stratégiai tanácsadója és márkanagykövete.

A WSET és IWSC Future 50 díjának egyetlen közép-európai nyertese, a londoni Wine and Spirit Education Trust diplomása, nemzetközi borakadémikus, akit 2015-ben az Év női vállalkozójának választottak.

A Budapesti Metropolitan Egyetem Magisztrátusának tagja és oktatója. Számos hazai borászat és borvidék tanácsadója, rendszeresen bírálója nemzetközi borversenyeknek.

Szeretettel várunk, nem kell mást tenned, mint kitöltened a regisztrációs űrlapot

Bármilyen kérdés esetén keresd Andreát: 

Veress Andrea

+36301377987

Glass of Red Wine

A BOROK

EZEKET A GONDOSAN VÁLOGATOTT BOROKAT KÓSTOLTUK

pannonhalmi.png
Pannonhalmi Apátsági Pincészet St Martinus 2020

A Pannonhalmi Főapátság pincészetének újbora az előző évjáratok jól bevált receptjét követi. Az erjedéssel kerekre szelídült savak örökítik ízben a főleg zöldalmára, nyári körtére jellemző jegyeket, amit őszibarack és banán tónusai gazdagítanak.

akutyafajat.png
St Andrea Akutyafáját 2019

Könnyedebb, bisztrós bikavér Lőrincz Gyuri pincéjéből, kékfrankos alappal, 1 év érleléssel 5 hl-es hordókban és 30 hl-es fakádban. Finoman dzsúzos, fiatalabb tónusokkal, kifejezett gyümölcsös karakterrel, puha, jó szerkezetű savakkal.

etyeki.png
Etyeki Kúria Chardonnay 2018

Telt ízek mellett, a fajta tipikus jegyeivel, a borvidékre jellemző gazdag savszerkezettel. Illatban citromhéj, toast, háttérben vajas keksz édeskés illatával, kortyban telt ízek mellett a meszes talajról érkező, élénk savszerkezettel.

Syrah.png
Takler Syrah 2019

Fűszeres, meleg, vastag syrah a Decsi-hegyi pince 225 és 500 literes hordóiból. Bors, szegfűszeg, meggy, szilva és szilvalekvár.

Mély vörösbor, hosszú lecsengés, behízelgő, kedvesen lágy korty, ahogyan ifjabb Takler Ferenc elképzeli a szekszárdi löszről és agyagról ezt a különleges fajtát.

konyari_rose.png
Konyári Rosé
2020

A pince klasszikus rozéja a Kishegyről, főként löszös talajról, francia klónokról. A bordói fajtákat kékfrankos egészíti ki, a rövid áztatás után hűtve erjedt tartályban, röviden érett finomseprőn. Ahogy a pince borai általában, a rozé is kristálytiszta, kifejező, jó ízű. Szamócás, ribizlis, finom savval, hosszú ízzel.

KissGabor.png
Kiss Gábor Cabernet Franc 2018
 

Kiss Gábor ikon-bora, a Code kistestvére azonos alapanyagból, azonos gondossággal, rövidebb francia hordós érleléssel elkészítve, a kisharásnyi Gesztenyés-dűlőből. Mély bíbor szín, kerek, zamatos, hosszú korty, fűszerpaprika és szeder.

Wine Bottle Selection
best-virtual-wine-tasting.jpg
Wine Barrels

KÖZREMŰKÖDŐK

Dynatrace_Logo_RGB-HTML_Horizontal_Gray.
provice-logo-rgb.png
Telvice_rgb_300dpi.jpg
bottom of page