top of page
Coffee


 
DynaTaste   Barista
 

Szakmai előadások

- kávékóstolóval kísérve

2024. május 14. 8:00-11:00

Kezdd a napod egy finom kávéval és Dynatrace-szel

PROGRAM és Érdekességek

Képzeld el, hogy egy kellemes kávéval és finom reggelivel indul a napod és közben a tökéletes ügyélélmény fejlesztésének fortélyairól is hallgathatsz szakmai előadásokat. Esetpéldákkal tűzdelt ügyfélelőadást, valamint demót is hallgathatsz a program során hangulatos és eleágáns helyszínünkön, a Larus étteremben, a napot pedig egy különleges kávé workshoppal zárjuk.

​​

SZAKMAI PROGRAM 

  • Banki ügyfélélmény és -viselkedés monitoring esetpéldák - Kertész Nelli, Head of Digital Experience, Dynatrace

  • Digital KPI metrikák konyhanyelven - Králik Ervin, Digital Engineering Product Owner, Vodafone Magyarország

  • "Hiszem, ha látom" - Dynatrace Digital Experience Demo - Tóth Ádám, Senior Observability Consultant, Dynatrace

KÁVÉSZEMINÁRIOM - BARISTA WORKSHOP

 

LIMITÁLT RÉSZTVEVŐSZÁM

Maximum negyvenen leszünk, így minden adott a családias hangulathoz, beszélgetéshez.

TARTS VELÜNK

Kiknek szól  eseményünk ?

Vállalati digitális területek vezetőivel találkozhatsz, akik számára fontos az ügyfélélmény megértése és folyamatos javítása az üzleti eredményesség érdekében.

Coffee Filters
Coffee Roasting Machine

MAXIMUM DIGITAL EXPERIENCE 

Miért ne hagyd ki?

A szakmai szekció keretében a legújabb trendekről hallhatsz és találkozhatsz a különféle nagyvállalatoktól érkező digitális vezetőkkel. Ügyfélpéldákon keresztül megismerheted a sikeres digitalizáció legjobb gyakorlatait és még kötetlen beszélgetésre is lesz alkalmad.

Helyszínül az elegáns Larus éttermet választottuk, mely tömegközelekedéssel és autóval egyaránt könnyen megközelíthető, a MOM Park szomszédásgában található. Az étterem a hangulatos Gesztenyés parkra nyílik és gyönyörű zöld környezetben várja rendezvényünk résztvevőit. 

A szakmai előadásokat követően egy különleges kávékóstoló workshopon vehetsz részt. 

Jól hangzik?

Jelentkezz mielőbb exkluzív eseményünkre, hogy mindebben részed lehessen.

DÁTUM: 2024. május 14. (kedd). 8:00 
HELYSZÍN: Larus étterem,
1124 Budapest, Csörsz utca 18/b

Kertész Nelli

Kertész Nelli szenvedélyes az üzleti és digitális megoldások új trendjei iránt. Korábbi vezetési tanácsadóként több, mint 15 éves tapasztalattal rendelkezik üzleti és informatikai területen egyaránt. A Provice Informatika digitális élményért felelős vezetője, helyettes ügyvezetője.

Kertész Nelli

Dynatrace Hungary

Head of Digital Experience

A Nedbank multi-product szakértője, több mint 23 éves informatikai szolgáltatás- és üzemeltetés menedzsment tapasztalattal. sokféle technológiával dolgoztam. A kezdeti IT-környezet monitorozási lehetőségek megteremtéséről a hangsúly egyre inkább a felhasználói élmény és az alkalmazások figyelésére helyeződött át a végpontok közötti obszervabilitás biztosítás jegyében. 2018-ban elnyerte a Nedbank Top Achiever díját a Dynatrace implementációval.

Szabadidejében szenvedélyes futó, több mint 25 maratonnal és 20 ultramaratonnal a háta mögött, köztük 5 Comrades Ultra Marathonnal (ami egy kimerítő 90 km-es verseny Dél-Afrikában).

Előadóink

kralike_profil.jpg

Ervin 15 éves tapasztalattal rendelkezik a telekommunikációs iparágban, és annak számos területén szerzett tapasztalatot. Az elmúlt 4 évben a Digital performance-ért felel, és annak mérését, az adatok ábrázolását alakíttja ki a Vodafone-nál, különös tekintettel a Dynatrace frissen bevezetett Real User Monitoring képességeinek kiaknázására.

Králik Ervin

Vodafone Magyarország

Digital Engineering Product Owner

Veréb Elemér - grey - Provice 340PS2web.jpg

Veréb Elemér

Dynatrace Hungary

CEO

Elemér karrierjében meghatározó szerepe volt a vállalati stratégia menedzsment tanácsadásnak, illetve az IT tanácsadásnak. Sokévnyi tanácsadói tapasztalattal a háta mögött váltott az "observability" területre, ahol vezetésével a Provice 2011-től képviseli a Dynatrace-t regionálisan. A Dynatrace  Observability Platform a vezető piaci és technológiai megoldás a világban és a régióban (köztük Magyarországon) is.
 

Tóth Ádám 016_web.jpg

Tóth Ádám

Dynatrace Hungary

Observability Consultant

Ádám nemzetközi és hazai enterprise cégeknél dolgozott számos projekten vezetői/Architecti/szakértői minőségben(HP, Nokia, Vodafone, EPAM, United Consult). Főbb területei Observability, Performance Engineering, Quality melyekben ügyfél feladatain túl elő is adott nemzetközi és hazai konferenciákon, mint HUSTEF, TestCon vagy MNDWRK rendezvényei. Jelenleg a Provice csapatát erősíti Observability Consultant-ként.

Galéria korábbi rendezvényünkről

Delivering and sustaining flawless and secure digital experiences that win and keep customers and employees require an intricate and complex web of technologies that have become impossible for human teams to manage effectively and consistently. Organisations need end-to-end visibility powered by AI, automation, and application security.

Join us in this live webinar as we explore:

  • Achieving end-to-end visibility on a single pane of glass for on-prem, cloud and hybrid cloud environments

  • Understanding your users’ digital journeys and uncovering digital pain points that drives the most significant business impact

  • Utilising AI to automatically monitor and measure the impact performance has on end-user experience and business KPIs

Közreműködők

Dynatrace_Logo_RGB-HTML_Horizontal_Gray.
provice-logo-rgb.png
bottom of page