top of page

DynaTaste

Ízelítő Dynatrace-ből és borokból

EXKLUZÍV ONLINE ESEMÉNY

KIZÁRÓLAG MEGHÍVÁSOS ALAPON

90 PERC SZAKMAI PROGRAM 

  • Dynatrace software intelligence platformról - demó és bemutató

  • Dynatrace - ahogy az ügyfelek használják

vendégelőadóink prezentációi

 

60 PERC BORKÓSTOLÓ 

Gondosan válogatott borok, és hidegtál válogatás

házhoz szállítva

 

LIMITÁLT RÉSZTVEVŐSZÁM

Grapes

2021. június 2.

(szerda) 18:00

Exkluzív online esemény borkóstolóval egybekötve

DÁTUM: 2021.  JÚNIUS 2. (SZERDA) 18:00 ÓRA

Előadó
Előadás címe
Időtartam

PROGRAM

A Dynatrace egy diszruptív software intelligence platform. A korábbi alkalmazás monitoring mellett számos olyan új modult tartalmaz, amellyel eredményesebbé és hatékonyabbá tehető az informatikai (és mellette az üzleti) területek munkája. A program első órájában szakmai előadásokkal várunk, a második órában pedig egy kötetlenebb borkóstoló van terítéken hidegtállal egybekötve. A borcsomagot és a hidegtálat egyenesen hozzád szállítjuk.

1669-blog-header-webinar-marketing.png
Veréb_Elemér_-_grey_-_Provice_340PS2we

ELŐADÓNK

VERÉB ELEMÉR

Elemér a PROVICE Informatika vezetője, a Dynatrace képviselője a régióban. Magyarország mellett a román és a bolgár piaci tevékenységért is felel. Informatikai és gazdasági diplomájának megszerzése után 20 évig stratégia- és projektmenedzsmenttel, valamint IT tanácsadással foglalkozott. A Dynatrace 2011-es regionális megjelenése óta irányítja a márka felépítését, piaci elterjesztését.

ELŐADÓNK

Dányi Gábor Zoltán

A Miniszterelnökség Európai Uniós Fejlesztések Koordinációjáért Felelős Helyettes Államtitkára és az Új Világ Nonprofit Kft. ügyvezetője

A 2007-2020 közötti időszakban részt vett a Magyarország részére elérhető európai uniós források felhasználásának koordinálásában és az irányító hatóságok feladatainak összehangolásában, 2013-tól pedig az Irányító Hatóság vezetőjeként irányítja az Államreform Operatív Program és az Elektronikus Közigazgatás Operatív Program végrehajtását. 
Az Új Világ Nonprofit Kft. vezetőjeként komoly fejlesztéseket kezdeményezett az európai uniós pályázati felület (EPTK) megújítása kapcsán, melynek köszönhetően egy stabil, gyors elektronikus szolgáltatás jött létre. 

 

Kalmár Béla 036_web.jpg

ELŐADÓNK

KALMÁR BÉLA

Béla Delivery Managerként csatlakozott a Telvice Kft. csapatához, ahol a Digital Performance Management terület kereskedelmi tevékenységéért felel, az MKB Consulting-nál pedig Process Mining szakértői feladatokkal is foglalkozik. Kereskedelmi tapasztalatait hosszú évek alatt olyan nagy cégeknél szerezte meg, mint a Montana, az IBM, az Oracle vagy a Microsoft. Fő érdeklődési területe az adatbányászat, a 3. generációs monitoring, valamint az IT és az üzleti területek együttes támogatása.

ELŐADÓNK

MELEGH CSANÁD

Csanád több mint 25 éve dolgozik a Pénzügyi Informatikai szektorban. Alkalmazás üzemeltetés és teljesítmény optimalizáslási, valamint Üzmeltetési vezetői területeken szerzett tapasztalatot. Sikerrel vezetett több rendelkezésre állás és teljesítmény javító projektet. Ez idő alatt rengeteg technológia és a módszertani változást hajtott végre. Jelenleg vezető Monitoring és Automatizálási szakértő a Raiffeisen Informatik Ausztriánál.

MeleghCsanad.jpg
Szajkó György 078 feher_web.jpg

ELŐADÓNK

SZAJKÓ GYÖRGY

A Telvice Kft. ügyvezetője és a csapat egyik irányítója hosszú évek óta. Villamosmérnökbe oltott IT szakember, aki már akkor informatikával foglalkozott, amikor még az APM fogalma nem is létezett, több magyar nagyvállalatnál töltött be vezető pozíciót. Egy irodalomkedvelő műszaki ember, aki rajong a pingpongért. Egyetért azzal, hogy: „a jövő azoké, akik látják a lehetőségeket, mielőtt azok nyilvánvalóvá válnak". (John Sculley)

BORSZAKÉRTŐNK

HERCZEG ÁGNES

Herczeg Ágnes borszakértő a Lidl stratégiai tanácsadója és márkanagykövete.

A WSET és IWSC Future 50 díjának egyetlen közép-európai nyertese, a londoni Wine and Spirit Education Trust diplomása, nemzetközi borakadémikus, akit 2015-ben az Év női vállalkozójának választottak.

A Budapesti Metropolitan Egyetem Magisztrátusának tagja és oktatója. Számos hazai borászat és borvidék tanácsadója, rendszeresen bírálója nemzetközi borversenyeknek.

image0.jpeg
Glass of Red Wine

A BOROK

CSAK A BORKÓSTOLÓN FEDIK FEL A KILÉTÜKET, DE ÍME EGY KIS ÍZELÍTŐ A SORRÓL

grey_winebottles1.png

Szentek? Apátok? Borok? Mind rendben van együtt, csak vigyázzunk, hogy betartsuk a heminát.

grey_winebottles4.png

Lefagyott a rendszer? Nem fut a program? Elment a net? Mondd ki, amit gondolsz… 

grey_winebottles2.png

Mindenhol ott van, mint a Microsoft Office, mi mégis a sajátunkat szeretjük a legjobban. 

grey_winebottles5.png

Újabb incidens  tört borsot az orrod alá? Kóstolj bele ebbe, és a bors máris szerethetővé válik.

grey_winebottles3.png

Ha közeleg a tavasz, a nyár, a munka után pihenésképp jól behűtve ez dukál.  

grey_winebottles6.png

Nagy tesója maga a kulcs, egyébként meg kicsi, de az egyik legszerethetőbb délről. 

Szeretettel várunk, nem kell mást tenned, mint kitöltened a regisztrációs űrlapot

Bármilyen kérdés esetén keresd Andreát: 

Veress Andrea

+36301377987

Wine Bottle Selection
best-virtual-wine-tasting.jpg
Wine Barrels

KÖZREMŰKÖDŐK

Dynatrace_Logo_RGB-HTML_Horizontal_Gray.
provice-logo-rgb.png
Telvice_rgb_300dpi.jpg
bottom of page