top of page
  • andreaveress

A Sztehlo Gábor Gyeremekotthont támogattuk

Updated: Apr 28, 2022

Karácsony alkalmából, a Provice és a Telvice Kft. úgy döntött, hogy segíteni szeretné azokat a hátrányos helyzetben lévő gyerekeket, akiknek nem adatott meg a családi fészek melege.

Ennek a célnak megfelelően a cégcsoport 1 000 000 Ft-os adománnyal támogatta a budaörsi érdekeltségű, Sztehlo Gábor Gyermekotthon két Budaörsi Lakásotthonát a „Nem vagy egyedül Alapítványon” keresztül.


Az adventi időszakban úgy gondoljuk, hogy kötelességünk azokra figyelni, akiknek nehezebb körülmények között kell megbirkózni az élettel. Cégként és magánemberekként is fontosnak tartjuk, hogy fokozottan figyeljünk a mikrokörnyezetünkre, és helyben is ott segítsünk, ahol erre igazán szükség van.





A Budaörsön működő Sztehlo Gábor Gyermekotthon két Lakásotthonában 12-12 állami gondozásban lévő gyermek nevelkedik, 5-5 szakellátó segítségével. A két lakásotthon 2012 óta működik Budaörsön, ahol az elsődleges cél, hogy olyan környezetet alakítsanak ki a gyerekek számára, ami sokkal inkább családi légkörhöz hasonlítható, mint egy klasszikus intézeti környezethez. A tapasztalatok azt mutatják, hogy ez a családiasabb környezet pozitív hatással van a gyerekek fejlődésére, mely a későbbi boldogulásukat is nagy mértékben befolyásolja.



Külön öröm számunkra, hogy az adomány segítségével talán sikerül a Gyermekotthonban lakó gyerekek karácsonyát szebbé tenni, és a házak felszereltségén, kényelmén is tudunk javítani.



Kívánjuk, hogy legyen olyan szép ünnepe az ott lakó gyerekeknek és nevelőiknek, amilyen nagy szeretettel adtuk az adományt!

21 views
bottom of page