top of page
wine pouring into glass

2020.november 26. (csütörtök) 18:00

DynaTaste -

Ízelítő Dynatrace-ből és borokból

Exkluzív online esemény borkóstolóval egybekötve

EXKLUZÍV ONLINE ESEMÉNY

KIZÁRÓLAG MEGHÍVÁSOS ALAPON

60 PERC SZAKMAI PROGRAM 

  • 1 ANGOL NYELVŰ ELŐADÁS

  • 1 MAGYAR NYELVŰ ELŐADÁS + ÉLŐ DEMO

 

60 PERC BORKÓSTOLÓ

(GONDOSAN VÁLOGATOTT BOROK,

HÁZHOZ SZÁLLÍTVA)

 

LIMITÁLT RÉSZTVEVŐSZÁM

Grapes

DÁTUM: 2020. NOVEMBER 26. (CSÜTÖRTÖK) 18:00 ÓRA

PROGRAM

A technológia-vezető Dynatrace Software Intelligence Platform köré szervezzük az estét. Bemutatjuk hogyan vált a digitális transzformáció központi elemmé a nagyvállalatok életében. 

Élő demóval is szolgálunk, és hogy ne legyen túl száraz a program, zárásként egy kellemes borsorral készülünk. A borcsomagot egyenesen az ajtóig szállítjuk, így lesz az élmény közös, mégha virtuális is. 

1669-blog-header-webinar-marketing.png
Veréb_Elemér_-_grey_-_Provice_340PS2we

ELŐADÓNK

VERÉB ELEMÉR

Elemér a PROVICE Informatika vezetője, a Dynatrace képviselője a régióban. Magyarország mellett a román és a bolgár piaci tevékenységért is felel. Informatikai és gazdasági diplomájának megszerzése után 20 évig stratégia- és projektmenedzsmenttel, valamint IT tanácsadással foglalkozott. A Dynatrace 2011-es regionális megjelenése óta irányítja a márka felépítését, piaci elterjesztését.

ELŐADÓNK

SZAJKÓ GYÖRGY

A Telvice Kft. ügyvezetője és a csapat egyik irányítója hosszú évek óta. Villamosmérnökbe oltott IT szakember, aki már akkor informatikával foglalkozott, amikor még az APM fogalma nem is létezett, több magyar nagyvállalatnál töltött be vezető pozíciót. Egy irodalomkedvelő műszaki ember, aki rajong a pingpongért. Egyetért azzal, hogy: „a jövő azoké, akik látják a lehetőségeket, mielőtt azok nyilvánvalóvá válnak". (John Sculley)

Szajkó György 078 feher_web.jpg

ELŐADÓNK

CLÁUDIO PORTO

Cláudio a Dynatrace regionális igazgatójaként felelős a teljes dél- és kelet-európai régióért, valamint Izraelért és Afrikáért. Korábban elektronikai mérnökként az automatizáció és a robotika terén kamatoztatta a tudását. Ezt a szakértelemet és a több, mint 20 éves IT tapasztalatát állítja a technológiai vezető Dynatrace AI-alapú szoftver-intelligencia platform szolgálatába. Cláudió hisz benne, hogy a Dynatrace automatizációja által egyszerűbbé, könnyebbé és jobbá válhat az életünk.

Az előadások innen tölthetőek le:

Szeretnél többet tudni a Dynatrace-ről? 

Próbáld ki a Dynatrace-t

15 napra ingyenesen

Hitálkártya adatok megadása nélkül

✔ 5 perc telepítés és kész

Azonnali eredmények, elemzések

icon-apm-01.png

Application Performance Management

cloud-monitoring-40x40-white-01.png

Infrastructure Monitoring

dem-new-40x40-white-01.png

Digital Experience Management

icon-dba-01.png

Digital Business Analytics

image0.jpeg

BORSZAKÉRTŐNK

HERCZEG ÁGNES

Herczeg Ágnes borszakértő a Lidl stratégiai tanácsadója és márkanagykövete.

A WSET és IWSC Future 50 díjának egyetlen közép-európai nyertese, a londoni Wine and Spirit Education Trust diplomása, nemzetközi borakadémikus, akit 2015-ben az Év női vállalkozójának választottak.

A Budapesti Metropolitan Egyetem Magisztrátusának tagja és oktatója. Számos hazai borászat és borvidék tanácsadója, rendszeresen bírálója nemzetközi borversenyeknek.

Glass of Red Wine

A BOROK

EZEKET A GONDOSAN VÁLOGATOTT BOROKAT KÓSTOLTUK

pannonhalmi.png
Pannonhalmi Apátsági Pincészet St Martinus 2020

A Pannonhalmi Főapátság pincészetének újbora az előző évjáratok jól bevált receptjét követi. Az erjedéssel kerekre szelídült savak örökítik ízben a főleg zöldalmára, nyári körtére jellemző jegyeket, amit őszibarack és banán tónusai gazdagítanak

bock.png
Bock Szent Márton napi Portugieser 2020

Az első Bock Szent Márton bor 1997-ben készült. Ez a Portugieser fajtából készített primőr bor minden évben az év első borok között jelenik meg. Márton napon mindig a polcokon van.  
 Gyümölcsösség, frissesség és lendület jellemzi. 

etyeki.png
Etyeki Kúria Chardonnay 2018

Telt ízek mellett, a fajta tipikus jegyeivel, a borvidékre jellemző gazdag savszerkezettel. Illatban citromhéj, toast, háttérben vajas keksz édeskés illatával, kortyban telt ízek mellett a meszes talajról érkező, élénk savszerkezettel.

akutyafajat.png
St Andrea Akutyafáját 2019

Könnyedebb, bisztrós bikavér Lőrincz Gyuri pincéjéből, kékfrankos alappal, 1 év érleléssel 5 hl-es hordókban és 30 hl-es fakádban. Finoman dzsúzos, fiatalabb tónusokkal, kifejezett gyümölcsös karakterrel, puha, jó szerkezetű savakkal.

Juhasz_rose.png
Juhász Primőr Rosé 2020

A hazai rozé kínálat állócsillaga, a megbízhatóság szinonimája, amely évről-évre növeli rajongóinak számát. Ezúttal is frissítő, részletgazdag, minden porcikájában csupa gyümölcs gyöngyöző rozé málnás illat- és ízvilággal. 

KissGabor.png
Kiss Gábor Cabernet Franc 2018 

Kiss Gábor ikon-bora, a Code kistestvére azonos alapanyagból, azonos gondossággal, rövidebb francia hordós érleléssel elkészítve, a kisharásnyi Gesztenyés-dűlőből. Mély bíbor szín, kerek, zamatos, hosszú korty, fűszerpaprika és szeder.

Wine Bottle Selection
best-virtual-wine-tasting.jpg
Wine Barrels

KÖZREMŰKÖDŐK

Dynatrace_Logo_RGB-HTML_Horizontal_Gray.
provice-logo-rgb.png
Telvice_rgb_300dpi.jpg
bottom of page